Rozesíláme hry účastníkům Hithit kampaně

7. 12. 2021

Zdravíme všechny fanoušky a podporovatele naší nové deskové hry SuperAce TENNIS!

Věříme, že právě teď, v oblíbeném adventním měsíci spojeném s přípravami na blížící se Vánoce, je ta pravá chvíle doručit vám výsledek naší celoroční práce.  Snažili jsme se, aby se deskovka SuperAce TENNIS dostala na váš stůl před Ježíškem, a to se také podařilo. V uplynulém a tomto týdnu jsme začali rozesílat vámi vybrané varianty hry a odměny na vaše adresy.

Ty z vás, kteří jste si objednali limitovanou edici „Marek Taclík“, prosíme ještě chvilku o trpělivost. Podpisové kartičky jsou na cestě k Markovi a až nám je podepíše, hned posíláme spolu s hrou k vám. Těm, kterým jsme poslali email s prosbou o doplnění chybějících částí adres, pošleme balíček hned jak budou adresy kompletní.

V mailech jsme vám také koncem minulého týdne zaslali unikátní slevový kód do eshopu SportObchod.cz . Tak ho nezapomeňte využít.

Těšíme se na vaše ohlasy na info@rcgames.cz. Pokud je hra určena jako dárek pod stromeček, doufáme, že obdarovaného nadchne a bude se k ní spolu s vámi, přáteli nebo rodinou často vracet. Případní další zájemci o hru mají možnost objednat si hru na info@rcgames.cz nebo na našem novém eshopu .

Ještě jednou děkujeme za vaši podporu v rámci kampaně Hithit.

Přejeme hezké Vánoce a zdravý nový rok 2022!